Termeni si Conditii

MesterMeserias.ro ofera servicii care faciliteaza comunicarea intre diverse organizatii si publicul lor tinta. Organizatiile nationale sau internationale pot publica gratuit comunicate de presa sau/si conferinte de presa in cadrul siteului MesterMeserias.ro. Acestea sunt gazduite si arhivate on-line pe termen nelimitat. De asemenea, utilizatorii site-ului pot apela la serviciile de consultanta editoriala ale specialistilor nostri in comunicare.

Inregistrare
Pentru utilizarea serviciilor MesterMeserias.ro este nevoie de crearea unui cont de utilizator in cadrul uneia din urmatoarele categorii: institutie/companie, sau utilizator. Datele furnizate in procesul de inregistrare trebuie sa fie conforme cu realitatea. Odata validate aceste date, contul dumneavoastra va fi activat. In cazul furnizarii de informatii ce nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, http://www.mestermeserias.ro/ isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciului. Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre ComunicatPresa.ro si alte companii. ComunicatPresa.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu sau in interesul companiilor partenere, fara insa a oferi informatii personale de identificare.


Utilizarea serviciilor
Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de MesterMeserias.ro va obligati, garantati si acceptati urmatoarele:
Toate informatiile pe care le-ati furnizat in procesul de inregistrare a cererii dumneavoastra privind utilizarea serviciilor sunt adevarate, complete si conforme cu realitatea.
Niciunul dintre comunicatele, conferintele de presa sau evenimentele publicate sau url-urile pe care le-ati comunicat in procesul de inregistrare nu contine pagini care includ sau fac trimitere la informatii de genul celor de mai jos:
- material rasist, xenofob, antisemit si orice alt gen de material care incurajeaza ura unei anumite categorii umane, profesionale etc.;
- material care incurajeaza sau promoveaza activitati violente sau ilegale;
- material care incalca sau eludeaza in orice fel, reglementarile legale in vigoare incluzand, dar fara a se limita la: dreptul de autor, drepturile acordate inventatorilor, detinatorilor de marci si orice alte drepturi protejate de materia proprietatii intelectuale si industriale, dreptul la intimitate al persoanei, drepturi conferite de un contract etc.
- material care promoveaza, face trimitere la sau utilizeaza software sau servicii de natura sa trimita emailuri nesolicitate;
- material care incalca orice prevederi ale legislatiei nationale, comunitare sau ale normelor de reglementare internationale;
- material cu caracter de amenintare, abuziv, de hartuire, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent sau supus oprobiului public;
Veti pastra cu grija datele contului dumneavoastra de utilizator al serviciilor. Nu veti divulga nimanui parola sau numele de utilizator, in caz contrar urmand a va asuma, in intregime, responsabilitatea privind orice prejudiciu provocat dumneavoastra, MesterMeserias.ro sau unor terte persoane prin divulgarea acestor informatii. In sensul sporiri sigurantei contului dvs veti reactualiza periodic (cel putin semestrial) parola de acces.
Veti respecta toate prevederile legale care ar putea completa drepturile si obligatiile asumate de dumneavoastra prin acceptarea termenilor acestui acord.
Aveti intreaga capacitate de exercitiu si intreaga responsabilitate de a incheia prezentul acord si de a duce la indeplinire obligatiile asumate prin acesta.
Ne rezervam dreptul de a refuza sau anula furnizarea serviciului catre dumneavoastra si a sterge contul dumneavoastra de utilizator in orice moment, fara a notifica in prealabil aceasta masura. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza publicarea oricarui material daca consideram ca nu corespunde cerintelor editoriale ale portalului MesterMeserias.ro, fara a notifica in prealabil aceasta masura.

Nu este permisa crearea mai multor conturi de catre o singura organizatie si nici crearea de conturi fantoma (conturi pentru organizatii fictive). Nerespectarea acestor conditii poate atrage dupa sine, fara a se limita la acestea, urmatoarele masuri: anularea tuturor conturilor, stergerea tuturor comunicatelor din baza de date a site-ului postate de respectiva organizatie si anularea abonamentelor la serviciile MesterMeserias.ro detinute de organizatia in cauza.
Pentru a apela la serviciile de consiliere editoriala, trebuie sa fiti posesor al abonamentului Avantaj si sa optati pentru acest serviciu prin intermediul formularului de la pagina de edtitare a comunicatului de presa. In scurt timp, unul dintre specialistii MesterMeserias.ro va va contacta la numarul de telefon furnizat in formularul de inscriere. Pentru textul trimis spre avizare veti primi propuneri de revizuire din partea MesterMeserias.ro, in care va vor fi semnalate eventualele erori si recomandari privind optimizarea pentru motoarele de cautare.
Utilizatorului ii revine responsabilitatea publicarii datelor.
Informatiile (textele, fotografiile etc) publicate prin intermediul portalului devin proprietatea MesterMeserias.ro si vor putea fi utilizate in interes propriu in activitati precum cele de marketing, comunicare, promovare, publicitate fara a se limita la acestea si fara nicio informare prealabila a detinatorului contului din care au fost postate. Continutul portalului MesterMeserias.ro poate fi preluat, integral sau partial, de catre terti, numai cu acordul scris al MesterMeserias.ro si doar cu specificarea sursei (MesterMeserias.ro )

Termenul si incetarea prezentului acord
Prezentul acord va incepe sa-si produca efectele din momentul in care va veti inscrie ca utilizator pe siteul MesterMeserias.ro. Acordul va continua sa isi produca efectele pana la momentul la care partile vor dori incetarea sa. De la momentul activarii serviciului, oricare dintre parti poate denunta unilateral prezentul acord, cu obligatia notificarii prealabile a celeilalte parti.
Ne rezervam dreptul de a denunta prezentul acord, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, in situatia in care vom considera ca a fost incalcata una din prevederile prezentului acord.
Pentru a va dezabona de la serviciile MesterMeserias.ro trebuie sa fiti logati pe contul dumneavoastra si sa deselectati alertele domeniilor care nu mai reprezinta interes pentru dumneavoastra.


Declinarea garantiei
http://www.mestermeserias.ro/ nu ofera niciun fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii sau utilitatii consecintelor utilizarii serviciilor acestui site. Serviciile si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.
MesterMeserias.ro nu va putea fi considerat responsabil fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca s-a facut o notificare sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.


Publicitate si promotii
MesterMeserias.ro poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de MesterMeserias.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor si pot fi schimbate oricand fara a necesita un anunt prealabil.
MesterMeserias.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de MesterMeserias.ro.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari acestui regulament in orice moment vom considera necesar, fara notificare prealabila si fara indeplinirea unor alte formalitati.


Prelucrarea datelor cu caracter personal
    Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice,  ODIN-LS MEDIA SRL are obligaţia de a administra in condiţii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării/ prelucrarii datelor este: “reclama, marketing si publicitate” pentru clientii/ potentialii clienti ai operatorului care si-au inregistrat (telefonic, prin e-mail si/sau prin completarea formularului on-line) pe site-ul www.Oftalmologul.ro serviciile/ produsele oferite.
   In vederea furnizarii serviciilor de maketing, promovare si publicitate, dumneavoastra sunteti de acord cu prelucrarea de catre ODIN-LS MEDIA SRL a urmatoarelor date cu caracter personal: nume, prenume, data de nastere, adresa domiciliu/ resedinta, adresa de e-mail si implicit cu publicarea acestora pe site.
   Acordul se considera acordat  in momentul completarii voluntare de catre dvs. a formularului online, ce se regaseste pe site si /sau prin efectuarea platii in vederea furnizarii serviciilor solicitate.
   Refuzul dvs. in ceea ce priveste prelucrarea si publicarea datelor personale pe site, determină incapacitatea furnizarii serviciilor de marketing si publicitate/ promovare oferite de ODIN-LS MEDIA SRL.
   Informaţiile inregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate următorilor destinatari: clienti/ potentiali clienti, autoritati publice locale si centrale si orice vizitatori ai site-ului pentru datele personale.
    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de:
-    dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor,
-    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale,
-    dreptul de a vă adresa justiţiei.
   Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societatii  ODIN-LS MEDIA SRL, B-dul Ion C. Bratianu, Nr. 17A, Targoviste, Dambovita. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in stranatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil

 

Preturi. Modalitati de plata
    Preturile pentru Servicii sunt definite la linkul disponibil in Anexa 1.
    In cazul in care plata a fost efectuata, Anuntul va fi promovat sau afisat, in cazul anuturilor platite care depasesc numarul de Anunturi gratuite permise in anumite categorii de pe Website in maxim 1 ora de la primirea de catre Furnizor a dovezii privind efectuarea platii.
    Plata se poate face prin trimiterea unui SMS cu suprataxa, card online sau prin folosirea creditului din cont.
    Preturile prezentate la linku-ul din Anexa 1 sunt aceleasi indiferent daca au fost anexate sau nu fotografii la Anunt.
    Datele necesare efectuarii platii prin SMS vor fi furnizate Utilizatorului dupa completarea si salvarea formularului de creare a unui Anunt. SMS-urile care vor contine alte date decat cele specificate expres de catre Furnizor in vederea efectuarii platii nu vor duce la promovarea sau afisarea Anuntului (in cazul celor ce depasesc limita de Anunturi gratuite) deoarece nu pot fi prelucrate de catre Furnizor, astfel incat se va considera in mod automat ca Utilizatorul nu a achitat pretul publicarii Anuntului conform Termenilor si Conditiilor. Utilizatorul nu va putea solicita Furnizorului rambursarea oricaror sume achitate prin SMS in cazul in care plata publicarii Anuntului nu a putut fi confirmata Furnizorului datorita unei culpe din partea Utilizatorului in introducerea elementelor de identificare a platii si transmiterea SMS-ului de plata conform instructiunilor Furnizorului.
    Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de EuPlatesc.ro, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.
    Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
    Plata prin cont nu este disponibila in cazul in care soldul creditului este 0.
    Plata pentru serviciul de Promovare al Anuntului pe Website si pentru serviciul de Afisare Anunturi peste Limita Gratuita se realizeaza astfel:
        Daca metoda de plata selectata este online, prin card bancar: in RON, la cursul BNR afisat in pagina de plata a procesatorului de plati EuPlatesc.
        Daca metoda de plata este prin SMS, prin cartela PrePay: plata se retine din creditul in EUR disponibil in contul cartelei.
        Daca metoda de plata este prin SMS, prin abonament telefonic: plata va fi afisata in RON pe urmatoarea factura de plata catre operatorul de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Telekom), la cursul de schimb specificat de acesta.


Acord
Ne rezervam dreptul de a aduce periodic modificari cu privire la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor portalului MesterMeserias.ro, in scopul imbunatatirii acestora, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati. Se recomanda revenirea periodica (lunar) asupra datelor din aceasta sectiune.
Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi serviciile si continutul portalului de la adresa www.MesterMeserias.ro.
Informatii suplimentare puteti solicita prin intermediul formularului din sectiunea Contact.

Orice incalcare a acestor reguli o puteti semnala la adresa contact@MesterMeserias.ro.

 

Anexa 1 – Lista de preturi

Lista de preturi practicate pe MesterMeserias.ro este disponibila la acest link.

    Preturile pentru promovarea Anunturilor si pentru Afisarea Anunturilor peste eventuala limita gratuita admisa se pot schimba. Grila curenta de preturi este publicata la linkul disponibil in Anexa 1 a acestor Termeni si Conditii.
    Anunturile platite inaintea unei schimbari de preturi vor beneficia de serviciul ce a fost achitat la pretul specificat pe Website in momentul platii, in timp ce achizitionarea de servicii suplimentare se va face folosind noua grila de preturi.
    In cazul platii prin card, cursul de schimb este stabilit de catre furnizorul de plati cu cardul (EuPlatesc - EuPlatesc.ro), in baza cursului stabilit de BNR in ziua precedenta platii.
    In cazul platii prin SMS, cursul de schimb este stabilit de operatorul de telefonie mobila ale carui servicii au fost utilizate pentru trimiterea SMS-ului, iar plata va fi evidentiata pe factura primita de la acesta.
    Anunturile sunt afisate si promovate pe Website in cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tenhic. Daca din motive tehnice sau alte motive neprevazute, Anunturile promovate sau platite pentru a fi afisate nu sunt afisate pe Website in 24 de ore de la confirmarea platii, va recomandam sa contactati serviciul de Suport Clienti, la adresa contact@mestermeserias.ro, oferind toate informatiile necesare pentru identificarea acestora (numarul de telefon de la care s-a trimis SMS-ul, numarul anuntului platit care urmeaza sa fie promovat/publicat).